Over

Wie is Monique Dura?

Mijn naam is Monique Dura. Ik ben geboren in Venlo maar woon al jaren samen met mijn man en kinderen in het gezellige Maasbree. Na mijn studie Management Economie en Recht aan de Hogeschool Eindhoven ben ik vanaf 1994 eerst werkzaam geweest in de makelaardij om vervolgens mij te specialiseren in de financiële dienstverlening. Sinds 2013 ben ik gecertificeerd financieel planner.

In de jaren dat ik in de financiële dienstverlening meeloop, heb ik gezien dat veel mensen niet weten hoe hun financiële en juridische situatie geregeld is. Het is mijn passie om hierin duidelijkheid en zaken op orde te brengen.

Ik sta voor betrouwbaarheid, kwaliteit, kennis, ervaring en persoonlijke aandacht. Uit liefde voor het prachtige vak van financieel adviseur investeer ik continu in kennis en opleiding. Daarmee bent u verzekerd van het beste advies.

Als onafhankelijk adviseur mag ik adviseren voor bijna alle geldverstrekkers of verzekeringsmaatschappijen. Zo bent u verzekerd van een objectief advies tegen een eerlijke prijs.