Hypotheekadvies

AANKOOP

Als u een huis wil kopen heeft u waarschijnlijk een hypotheek nodig. Iets wat u niet dagelijks doet, daarom is goed financieel plan zeer belangrijk. Wat komt er zoal kijken bij de aankoop en de financiering van een eigen woning? Welke spelregels zijn hierbij van toepassing? Hoe zit het met de renteaftrek? Is het verstandig een samenlevingscontract op te stellen of een testament? Zijn aanvullende verzekeringen bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid gewenst? Wat gebeurt er bij overlijden? Al deze zaken, en nog veel meer, komen tijdens de het opstellen van een financieel plan  aan de orde.

Ik bespreek met u wat ik voor u kan betekenen en op welke manier ik u van dienst kan zijn. Op basis van uw wensen kunt u kiezen voor een deeladvies, een uitgebreid advies en het volledig aanvragen en verzorgen van uw financiering. Voor advisering en bemiddeling in financiële producten ben ik aangesloten bij Hypotheekshop 1623. Op deze manier kan ik voor u kiezen uit nagenoeg alle financiële producten en  verzekeraars en geldverstrekkers.

BESTAANDE HYPOTHEEK ONDER DE LOEP

Ook voor een analyse voor uw huidige hypotheek kunt u bij mij terecht. Samen bekijken we  wat er verbeterd  kan worden, welke kosten hiermee gemoeid zijn en welke voordelen het u oplevert.

Ook in deze situatie is het goed om alle scenario’s te belichten die een mens kan tegenkomen op zijn pad.

Als het over uw financiële zaken en uw wensen gaat, is vertrouwen belangrijk. Daarom wil ik graag eerst met u kennismaken.